Kvällen före dagen efter

26 december, 2008 at 11:24

Jaha, nu kan man lägga en sak till på meritlistan, äktenskapsförmedling, haha. Undra hur många svar vi får, hmm, min gissning ligger runt 0. Och det är inte för att det skulle vara nåt fel på min helperfekta syster utan det beror så klart på att läsarantalet inte är så imponerande… 🙂

Ja nu över till håret… Asså hur tänkte vi? Jag måste ju helt klart skylla på att jag är väldigt lättmanipulerad, en svag människa helt enkelt. Men visst med facit i hand så blev det väl inte katastrof, men han är ju så fin i sin drakfrisyr. Men fy när Johan drog rakmojängen rakt över typ luggen, jag hade nog kunnat börja gråta. Men mitt i mitt svaga jag är jag en stark människa och står emot. Asså det är ju inte mitt hår, men man vill ju inte kila stadigt med en fulis, haha.
Fotade så klart hela spektaklet.

Så klart passade vi på att egofota också. Man vet ju aldrig om man lyckas hitta på vimmelfotograferna i de stora folkhaven. Lånade en urtjusig klänning av min kära syster dagen till ära.

Vi hade iaf trevligt igår, spela lite spel och drack lite vin. Systers nya (?) bekantskap Ica-mannen med sambo/kombo (rådde lite delade meningar i den frågan) kom förbi. En mycket trevlig kväll som jag gärna gör om. Fatta att jag säger det dagen efter. Det måste vara grymma pluspoäng.