Julafton

25 december, 2008 at 09:29

En alldeles nyvaken Linus efter middagsluren, schysst uppvaknande, mamma med stora kameran 😉 Var tvugen att ta kort på hans nya bäddset han fick av oss idag, TRAKTORkudde och TRAKTORtäcke, ja vi kallar det det, känns som påslakan och örngott är lite överkurs…Bild på en del av allt gott. Jag vet vad jag skulle vilja ha till frukost, hihi. Julklappsöppning. Max fick en massa fina saker. Det var kläder och leksaker i massor kändes det som. Linus hade fullt sjå med alla klappar, men hade bra assistans av morfar som ryckte in när leksaker skulle tas ur sin förpackning. Suck, va leksaker ska snurras in i plast och såna här flörpar… Även här vart det julklappar i massor.Mammas kyrka som ställs fram år efter år, mer och mer pimpad för varje år, hihi. Linus tyckte iaf att det var kul att pilla in de små tomtarna i kyrkan. Natti natti, liksom.

De kära söta kusinerna!

En mycket mysig dag, som började hos Henriks morfar tillsammans med bla Henriks föräldrar. Trevligt, trevligt!

Sen bar det hemåt för att sova middag.

Och sen vidare till mamma och pappa, där även mormor och syster med barn höll till. Vi åt gott och massor! Givetvis även det obligatoriska apelsinriset! SLUUURP! Längtar redan till nästa år… Åkte hem runt sex med två slutkörda barn, den ena slockna så fort vi kom hem. Den andra pysslade lite med sina klappar, tittade på Saltkråkan och åt lite tomteskum (hur han nu orkade det) Mamma slocknade 5 minuter i soffan…

En alldeles jättetrevlig julafton!