Husköp

16 december, 2008 at 09:33

God morgon. Åh, i söndags var jag, Henrik och syster och kollade på ett hus, det är ju så roligt att ”bara” titta. Och det är lite av en hobby för mig, kolla planlösningar, få idéer och inspiration. Men varför lär man sig inte att det inte går att bara titta på skoj, man blir ju alltid så sugen.
Vet inte hur många gånger jag har möblerat och fixat och donat i vårt nya hus, haha. Japp på onsdag är det bankmöte, och då får vi domen 😉

Håller mig lite hemlig om huset för jag är så vidskeplig att jag får för mig att det kommer gå dåligt om jag pratar för mycket. Men spännande ska det bli! Går runt och bara pirrar, fast det kan ju vara julpyntet också, hihi.

Vad har då denna dag att erbjuda? Blir lite fix såsom telefonsamtal, bloggning (livsviktigt…), dammsugning etc sen butiken 12-18 och efter den har vi nog inget inplanerat. Känns som en bra plan, lite lagom sådär.