Homestyling

29 oktober, 2008 at 09:13

Ja, idag kan man ju inte riktigt påstå att vi har något underbart väder. Ser precis skitkallt ut, jag måste verkligen på allvar ta tag i mitt jackletande. Jag ska ju vägra kylan i år, men än så länge går det väl sådär… Att vår bil dessutom inte har någon värme är ju inte något som bättrar på oddsen för en varmare vinter. Suck. Men men, jag gissar att dessa är problem som ändå relativt lätt går att lösa, bara man sätter fart.

Inatt hade jag svårt att sova, men inget ont som inte har något gott med sig. Jag satt mig förstås vid datorn, för den snarkande sambon var inget bra stöd, just då kändes han mest irriterande, hihi. I vilket fall, jag gick in på hemnet, tänkte kolla av läget, jag tycket det är så kul att titta, se, få tips, inspiration och bara se andras lösningar. Och såklart för att se hur alla piffat till -eller inte- piffat till inför fotograferingen. Man kan göra en sån oerhörd skillnad med små medel, allt för att på ett bättre sätt vissa lägenhetens potential. Åh, jag tycker det är så roligt! Men nu till det jag ville komma, och det var att jag fick ju gå med en riktig stylist, till ett par som skulle flytta på riktigt, och höra henne in action. Paret var verkligen intresserade, tacksamma och antecknade noga, och nu ligger deras bostad ute på hemnet. Och jag måste säga att det gjort ett oerhört bra jobb, de hade fått till det jättebra. Kul att se.

Så över till denna dag, vad har den att erbjuda? Jo, det är ju butiken, www.butikstylish.se, i eftermiddag och där blir det fokus på att fixa och få iväg beställningar inför Fars dag. Men jag ska även försöka lägga lite krut på produktfotografering, känns lite illa att det tar sån tid… Och så har jag en ytterligare smyckesidé jag ska försöka få ner på bild. Håll er uppdaterade på http://www.jessicajansson.se/. Innan butiken blir det lite fix, med att installera nya skrivaren och en massa mer jag inte kommer på nu i all hast. Och efter butiken hoppas jag på en lugn och stillsam kväll förmodligen med lite projektarbete. Kanske man skulle slänga in en flaska vin i förslagslådan, haha.

Ha en bra dag! Kram