Denna Dag

28 oktober, 2008 at 08:10

Tisdagmorgon. Känns som en bra dag, solen skiner och fåglarna kvittrar (eller nåt). Förmiddagen för oss är lite oklar, under sova-middag-tiden ska jag arbeta med mitt projektarbete, efter det ska jag ta mig ner på stan och fika med en kompis och sedan ikväll är det ju min kurs.

Fikat ska bli hur kul som helst, är precis skitsällan jag tar mig tid att umgås med mina vänner. Så den här fikan ska verkligen bli toppen, jag behöver den, bara få snacka och det utan att samtidigt torka näsan på snoriga barn och ha ansvar för att inget går sönder 😉

Förövrigt så var gårdagen väldigt produktiv, butiken med allt som det innebär, samtidigt hade Henrik bett sina föräldrar umgås med våra barn ett tag så han kunde åka och fixa det (nästan) sista med hans webbsidor han håller på med för tillfället. Och de verkar bli helt klara idag! Vad säger man? Två väldigt företagsamma föräldrar. Vad skulle vi göra utan alla nära och kära som ställer upp för oss? Vi är iallafall jättetacksamma! Tack tack tack!

Vill ni tjuvkika på Henriks nya alster så hittar ni dem på: www.pizzakuriren.com och http://www.uppsalahusbilar.se/