Klumpiga barn… NOT

27 oktober, 2008 at 22:08

Typ varje dag känns det som min äldsta son är nära att spilla ut nåt över min kära dator. Det blir lätt så eftersom den typ dygnet runt står på köksbordet, och gärna med en kopp kaffe bredvid sig. Varje dag påminner jag mig själv om att jag måste hitta en lösning på detta då det tillslut kommer att sluta olyckligt…

Men vad händer idag då? Jo, jag ska förflytta min dator alldeles själv och vips så har jag hällt en halv kaffemugg över hela tangentbordet. Jäklar vad stissig jag blev, vilken syn. Upp-och-ner med datorn, måste hälla ut kaffet. Ur med sladden, stäng av. Ringa sambon, instruktioner att ta ur batteriet, ta ur batteriet… say what? Jaha, och exakt vilken mojängdel under datorn är det då…

Suck, och jag som verkligen behövde datorn just precis då. Bra att ha den avstängd sa sambon, absolut sa jag, hade lite annat att fixa emellan så det var lugnt. Tills sambon berättade att den borde få torka ett par dagar (öh, ja det är ju troligt!), ok ja men ett par timmar iallafall (pyttsan, jag behöver den NU) Som den äventyrslystna tjej jag är, testade jag att slå på datorn typ på studs.

Och PEPPAR PEPPAR känns det ok, är enterknappen som möjligtvis känns lite trögtryckt men det kan jag leva med. Sambon påstår att läget fortfarande kan vara kritiskt (ja han är min lilla datadoktor också) men jag vägrar lyssna. Vi överlever det här, jag och min dator.