Bloggare

27 oktober, 2008 at 08:51

Så nu har det råkat bli ett litet hopp i min bloggning, med betoning på litet. För jag är ändå mycket bättre på att blogga än min kära sambo, som förmodligen är tidernas sämsta bloggare. Det är inte så att han skriver illa, snarare har han ett mycket välvårdat språk, han är expert på att sätta punkt och kommatecken, och stavar gör han alldeles utmärkt.

Nej, det är det här med att komma ihåg, min sambo bloggar för www.uppsalatidningen.com. Bloggen har lokal anknytning och sambons ska således handla om Salabacke, hmm, ett vinnande koncept kan tyckas. En kille som skriver bra och dessutom är mycket ute i farten och ser vad som händer, det är lekparken, hundpromenader, taxiresor och diverse andra aktiviteter som gör att han borde ha bra koll. Och det har han.

Men åter igen fallerar det på minnet tror jag. Varje onsdag ska det bloggas och skickas in, och varje vecka måste jag säga att det är nästan samma sak. Antingen frågar jag honom på onsdagkväll om han har bloggat, och då gör han det. Eller så frågar jag honom på torsdagen, och då blir det inget bloggat.

Men han är söt min kära sambo, jag får nog lov att säga världens sötaste till och med. Men någon bloggare, det är han inte (men därmed inte sagt att han inte kan bli, han har ju potential!)