Inredningsfunderingar

25 oktober, 2008 at 08:31
Idag är det fotboll, säsongens sista match visst. Matcherna brukar ligga så till att Henrik tar med sig båda barnen för jag har butiken eller annat att stå i. Men idag kan jag inte påstå att jag har så mycket som verkligen MÅSTE göras. Men inte ska ens ett enda av barnen vara hemma med mig, Henrik tyckte det kändes taskigt mot barnen när det är sista matchen och allt. Och det tänker jag ju inte argumentera emot, haha, jag är ju inte dum 😉
Istället ska jag nog ta och förbereda en ommöblering i vårt sovrum, har fått en vision som måste testas. Som det är nu har sovrummet blivit en avlastningscentral och hur bra är det på en skala. Noll harmoni. , det skulle verkligen vara kul att få till det här mysiga sovrummet som varit tanken från början. Men jag gissar att det kommer ta mer tid än optimisten Jessica är inställd på…
Igår köpte vi en ny stol till Linus! En Gasell från IKEA (var annars?)

(Bilden är från Ikea’s hemsida, men det kanske var självklart, inte så att jag är seriös och klipper bort bakgrunden enbart för att göra snyggt i bloggen, där drar till och med jag en gräns…)

Ja jag tror det kommer bli kanon. En vit vaxduk för att gömma vårt mörka träbord bara. Våra mörka matstolar kanske kan funka trots att de är så… svarta. Vi har ju öppet mellan kök och v-rum, där det står två svarta skinnsoffor. Så det kanske bara blir bra att skinnet kommer igen i stolarna? Annars skulle jag allra helst vilja ha ett matbordsset från Jysk i vitt, som kostar typ ingenting, men jag vet inte om det är dumt. Det är ju ett väldigt litet bord som definitivt skulle göra köket större, men vad tar vi oss till om vi får gäster? Åh, vad jag skulle vilja ha snuskigt många rum så jag slapp tänka praktiskt! Men men, som sagt vi kör lightvarianten med vaxduk till att börja med, så får vi känna hur det känns.

Ja det var lite tankar från lilla mig så här på morgonkvisten.