God damn I’m good

24 oktober, 2008 at 19:44

Ikväll har jag klippt hela familjen, seriöst! Jag har investerat 49 kronor i en hårtrimmer, och detta har jag inte gjort pga av att jag är missnöjd med kära farmor som brukar sköta barnens frisyrer, absolut inte! Utan mer för att det är skönt att ha en maskin och kunna ta lite då och då när tillfälle ges. Och kanske liiite pga av att den var så billig och jag inte kan hålla fingrarna i styr när jag hittar ett fynd.

Kan ju inte påstå att alla familjemedlemmar blev klara… Man får liksom ta det man hinner. Henrik var väl den som skötte sig bäst, fast det kan bero på att vi hade huggit in på vinet, man blir helt seriöst en mycket mer avslappnad frisör med lite innanför västen, haha. För tillfället är han inne och duschar av sig allt hår, så snart kommer han väl ut och ger mig domen.

Linus blev det inte mycket kapat på alls, han tröttnade fort och jag ville liksom inte reta upp honom utan lät honom slippa undan rätt lätt. Till viss del var det väl för jag var sugen att ge mig på Max bångstyriga kalufs, my god va den var lång. Max verkade inte bry sig namnvärt, men han var lite trött och därför aningen smågnällig. Kort blev håret, och han såg riktigt blond ut när vi var klara. Ja han såg ut som en blond fotboll ungefär, haha. Shit, va extra rund i ansiktet han blev när håret försvann. Att han är mullig, rund och go, det visste vi ju, men nu ser han gigantisk ut. Men han är fin vår gigant!

(PS. han ser mycket roligare ut i verkligheten)

-Skitnöjd. Det var Henriks kommentar nu när han kom ut från duschen.

Vad drar vi för slutsats av detta? Jo jag är väl en stjärna på att klippa hår också.