Hungrig

23 oktober, 2008 at 20:18

Det blev en bra dag det här. Även om mitt ”inte ägna sig åt arbete” under shoppingturen sket sig rejält, hihi.

Vi började med att leta telefon, och ja det kändes väl hyfsat privat även om anledningen till att jag behöver en till telefon är att min företagsmobil gått söner. Sen letade vi tyg till mitt skyltfönster, vill ha något som känns juligt och jag hittade ett riktigt yvigt ett, mer som ett fårskinn. Hoppas det kan bli bra.
Sen bar det iväg mot boländerna, ett IKEA-besök, men det var Max fel 😉 Han var hungrig och vi behövde värma vatten. Henrik undrade om han bara skulle ställa sig alldeles utanför, och jag höll på att sätta i halsen. Som om jag bara tänkte gå in och värma vatten utan att titta, det vore ju lika troligt som att jag skulle gå in genom kassorna för att jag bara ska köpa hyllkonsoller och det är närmaste vägen. Herregud, det måste väl finnas lagar för att sånt inte får ske, åtminstone hör det till god sed att ta hela svängen. Och gud nåde den som försöker sig på att gena. Nä, sunt förnuft säger att man tar hela rundan och därmed basta.
Efter vårt kära Ikeabesök var det så dags för vår mysiga gemensamma lunch, en varsin subway i bilen, haha. Vi började inse att tiden rann ifrån oss och prioriterade att kolla på en ny skrivare (återigen jobb…) Och en sån fick det bli, perfa, nu kan vi skriva ut utan ränder igen.

Ja det var ungefär det vi hann med, haha. Ingen jacka, inga skor, fast vi var faktiskt in på två affärer men där hittade jag inget som föll mig i smaken tyvärr.

Vi åkte och hämtade Linus, som på dagis hade målat självporträtt och försökt att klippa med sax. Vår duktiga lilla kille! Efter det hämtade vi upp ena kusinen som fick äran att umgås med oss. Trevligt värre!

Sen bar det iväg på styling för min del, jätteroligt! Känner mig oerhört taggad, nu vet jag vad jag ska göra de närmsta dagarna.

Och nu, ja nu sitter jag här och försöker styra upp bland mail och grejer. Men klurar mest på vad jag ska stilla min hunger med… Bäst jag tar tag i det! Ha det bra alla!