Städning

30 september, 2008 at 07:49

Idag blir det städning! Och jag känner mig riktigt taggad! Henrik går till öppnis med barnen och jag stannar hemma och städar. Hoppas på att få ännu mer gjort i barnens, numera, gemensamma rum. Sen vore det ju en bonus om man hinner allt det dagliga, såsom att dammsuga och plocka undan.

Ska ta fram en svart sopsäck, och granska varenda pryl med kritiska ögon (det där var ju överdrivet, men det har ni väl redan listat ut, men sopsäcken ska fram!)

Får se om vi kanske kan få upp lite väggrejer när barnen sover middag, hmmm, eller är det bara dumt att riskera att hålla dom vakna med all borrning? Men man vill ju fixa allt på en gång!

Ja som sagt, riktigt på hugget är jag, och fint väder. Slår nog på lite E-type-musik, laddning inför fredagen;-) Tiden går fort, på fredag är det dags! Tjohoo, det ska bli riktigt jäkla roligt! Nä, nu ska jag kolla mailen lite till, sedan är det dags att sätta fart!