Datorn strejkar

28 september, 2008 at 07:55

Tänkte gå igenom min dators bildbibliotek och lägga upp några bilder för att förgylla morgonens blogginlägg. Men eftersom min dator står på dygnet runt, har x antal sparade saker och ägaren har starta-om-ångest, så segar den ihop mellan varven och vill inte alls fungera som den ska.

Det jobbiga med att starta om datorn är att jag måste stänga ner alla mina sjuttioelva (eller ja, iallafall typ 12) flikar/internetfönster.

Hur som, idag är det babysim igen, känns som veckorna går skitfort! Vi badar och vips så är det dags att bada igen. Kul för Linus, Max och Henrik som gillar att bada, värre för mig som hatar att få vatten i ögonen, haha. Nä men skämt åsido, det är så kul att se barnen ha så roligt, att jag tänker knappt på att jag är uttråkad 😉