Sovpremiär tillsammans

27 september, 2008 at 07:17

Ja, då har man gått och varit orolig i onödan… Har ju målat upp värsta skräckscenariot, min bild av Max spjälsäng i Linus rum har inte varit helt idyllisk. Även om det inte i mitt huvud har varit av ren elakhet, så har Maxen iallafall fått typ en bobby car, en fotboll och diverse andra gigantiska och hårda prylar i ansiktet. Sånt kan man ju också göra för att vara snäll, klart lillebror ska få en bobby car när han låter mitt inatten, då kommer han nog tystna helt. Helt fredliga, söta och genomgoa tankar som trots allt kan få tråkiga konsekvenser..

Men men, återigen har mamman målat fan på väggen. Vi lade barnen runt klockan sju (lite strategiskt var vi på Nickis innan för att trötta ut dem riktigt) och tjugo över sov de. Och det får man ju vara nöjd över. När Henrik tidigare på dagen lagt dem för att sova middag hade det också gått bra, så vi får hoppas att det verkligen var så här lätt.

De är så duktiga, fina och söta mina barn!