Bangar utgång

27 september, 2008 at 19:44

Idag har vi hunnit med att handla, varit i lekparken, shoppsat gatupratare till butiken, ätit pastagratäng med skinka, läst lite böcker till min utbildning. Och förstås en massa mer.
Här har vi nyförvärvet, kan funka 😉 Det kvällen har att bjuda på fortsättningsvis är lite mer läsning, laxmackor och så tänkte jag mig lite sing-a-long (får se om sambon är med på noterna eller om han fortsätter pyssla med min nyversion av www.jessicajansson.se. Han är så duktig min kära sambo! Sidan ska uppdateras och få lite mer funktioner kanske främst för att förenkla och göra hanteringen av den smidigare)

En kär vän ringde och frågade om jag inte skulle hänga med ut på lite galej, men nä, jag är inte ens sugen. Jag är nog så inställd på min E-type den 3:e att jag inte ens förstår att man kan gå ut innan, hihi. Ja, det ska sjuttsingen bli nice på riktigt, det ser jag fram emot! Men man tackar ju för förfrågan!

Nu ska jag återgå till böckerna en stund, ha en bra lördagkväll alla! Kram