Nya produkter

26 september, 2008 at 18:07

Ännu mera nytt! Lika spännande varje dag att komma till butiken nu för tiden 😉 Nu har det äntligen kommit in nya smyckesdockor. Jättesnygga och praktiska! Pris, 149 kronor. Ett frukostset till döskallefantasterna! Mugg, fat, skål och äggkopp, komplett i en förpackning. Pris, 149 kronor.
Sen har vi också fått in dessa söta små stekpannor, perfekta att steka ägg till älsklingen i. Ett måste i var mans hem. Kanske en alldeles ypperlig sak att ta med på middagsbjudningen, istället för den obligatoriska småtråkiga blomman? Pris, 39 kronor.
Och tänk på att detta är bara ett urplock bland alla våra nya produkter.
Vi jobbar ständigt vidare med att lägga in våra nya produkter i webbutiken, www.jessicajansson.se, men än så länge saknas många av våra produkter.
För att se vårt kompletta sortiment, får ni besöka Butik Stylish, öppettider hittar ni på www.butikstylish.se.

Varmt välkomna!