Flytta ihop

26 september, 2008 at 07:59

Igår sov Linus hos mormor och morfar, och jag och sambon passade på att styra upp lite i Linus rum, eller numera Linus OCH Max rum. Nu har Max fått flyttat in dit, och han sov som en prins, från halv nio igårkväll, till halv nio idag. Det får man ju vara mycket nöjd med.

Jag var väldigt sugen ett tag på att måla om i deras rum, det är just nu en ljusblå nyans. Men jag har bestämt mig för att den får vara kvar ett tag till… Den nya möbleringen känns helt ok, vi måste ju ändå prioritera det praktiska när vi bor som vi bor. Man kan inte bara gå på luftigt och snyggt, tyvärr. Men som sagt det känns bra. Det enda jag skulle vilja att vi absolut tar tag i är möbelfärgerna. Skulle vilja att det mesta går i vitt. Men som det är nu, har vi vit spjälsäng, vita skåp, ljusgul (?!, blocketfynd) Linussäng, brunt skåp, och gråaktig byrå. Hej hopp, vad med färger. Sängen får nog bli prio 1, därmed inte sagt när det ska ske. Tror att det gör mycket att få bort den gula sängen, haha, ganska självklart kanske?

För att späda på färgerna ännu lite mer, fixade jag och sambon en nya tavla till rummet igår. Jag hittade ett så fint tyg häromdagen, ett tyg som bara lös barnrum och tavla. Så jag inköpte träplankor (ja jag vet att det inte var plankor, men allt som säljs på Beijers är för mig träplankor) och vi byggde en ram som vi spände upp tyget på. Blev jättebra, men med facit i hand kanske man skulle strukit tyget… detaljer.

Ge mig lite till tid med rummet så kommer det bli bra! Jag har goda förhoppningar och ser potential som inte fanns innan igår!

Här har ni den fina tavlan.