Släktkalas

30 augusti, 2008 at 07:33

Ännu en ny dag. Förmiddagen har inga större planer än, men kvällen har. Då blir det släktträff, vi har en hyfsat ny tradition där vi träffas alla på pappas sida med respektive och barn, äter och har det trevligt. Henrik och jag tänkte slå på stort och ta oss en gemensam utgång efter, så vi har fixat barnvakt dagen till ära. Linus följer med på släktkalaset men mot kvällningen övertar mormor och morfar ansvaret 😉 Maxen får följa med farmor och farfar istället.

Just precis i detta nu är jag inte överdrivet laddad för utgången, men det kanske kommer, och gör det inte det är ju inte det värsta katastrofen… Hur som helst så ska släktträffen iallafall bli hur kul som helst. Man träffas så sällan så det är bra med denna årliga träff, det blir av då!

nu måste jag engagera mig här, vi måste ju styra upp vad förmiddagen ska bli av. Fast jag måste säga att dagens morgonatmosfär känns väldigt harmonisk och ostimmig. Maxen sover och Linus stökar runt, skrev jag och Maxen vaknade… HAHA. Att man aldrig kan vara tyst..?