Shopping

30 augusti, 2008 at 11:53

Blev inte en så engagerad förmiddag. Henrik tog med barnen en sväng ut medan jag dammsög och plockade undan den värsta röran (sjukt vad ett barn hinner riva till på kort tid).

Sen tog vi en sväng till Gränby centrum, en tur till systemet var det som hägrade. Men jag hann med att shoppsa mig en tröja/top/klänning. Ja hur ska man veta? Jag tänkte iallafall ha den ikväll till ett par leggins (heter det så?, gud va jag är ute och hopplös på klädtermer, men jag tror det kan bli bra. Måste bara korta av den lite, tror det skulle bli bättre. Ja vi får väl se var det slutar, hihi, finns ju en stor risk att tiden rinner iväg och att det slutar med nån gammal trasa, haha.)

Och ja, nu sover barnen middag. Jag sitter här och henkan sprang ner och kolla till tvätten. Bra fördelning! Klockan tre-halv fyra är det dags för släktkalaset, så man har ju inte all tid i världen precis. Kanske borde kolla till min överdel, hmm, ja så får det bli. Over and out.