Fredagkväll!

29 augusti, 2008 at 22:27

Ja den började ju trevligt med middag med Henriks föräldrar. Och tro’t eller ej men det var faktiskt på vårt initiativ, eller ja det brukar det ju vara, haha, men den här gången lagade faktiskt vi maten. Pompa och grillade färsbiffar med fetaost, till det sallad och champinjonsås. En riktig höjdare!

Sen var det dags att ta itu med en annons som jag lite hastigt och lustigt bokade i förmiddags. Visade sig att de behövde ha annonsen idag… Och sambons dator som kraschat, där alla loggor etc finns. Men men, inte mycket att göra, blev med andra ord en mysig fredagkväll framför datorn. Fast vi trivs ju så, var riktigt mysigt (nördvarning? JAPP) att sitta och snacka, skratta och vara kreativa tillsammans, och detta utan en pava vin. Och nöjda med resultatet blev vi också! En positiv grej med att sambons dator pajat, det gjorde ju att vi fick sitta och häcka framför samma skärm!

Man kan säga att vårt hem gick från att vara ett riktigt hightech-hem till ett inte fullt så flashigt på väldigt kort tid. Jag har nog inte berättat om vår platt-tv som pajja va? Det gjorde den i vilket fall. Och innan det var det DVD’n och nu också sambons dator… Så här hemma har vi gått från att titta på nya fräscha filmer på 42 tums skärm till att kolla på flimmriga videoband från 1800 kallt på en typ 30 cm bred tjocktv utan fjärr(kontroll). Sambon kom just in från hundpromenaden och sa:

-Nu är det väl min tur snart?

Han skrattade så jag antar att han skämtade. Men vem vet snart kanske vi måste införa äggklocka vid datoranvändandet. Hua, hemska tanke.

Fast jag ser en ljusning i tillvaror, Tv’n kom tillbaka hel idag utan att jag ens hunnit sakna den. Man har fan inte tid att titta på tv längre… Fast det var ju lite illa precis när den kola, och Linus stod och studsade framför tv’n och ville se på Idjaz (bananer i pyjamas). Hur förklarar man för en sån liten att tv’n bestämde sig för att lägga ner? Som tur(?) var hade vi som sagt min gamla tjockistv att hämta hem. Frågan är bara huruvida det är farligt att slicka på tv’n, för i så fall var det inte tur att vi hade tv’n. Det är verkligen jättesvårt att vakta Linus från att slicka på tv’n…

Rörigt värre blev detta, kanske är så att man varit vaken för länge igen. Bäst att hoppa i knoppen! Hörs!