Dagens Nyhet

29 augusti, 2008 at 08:49

Så nu är gårdagens mässbesök över. Och som vi irra runt, klämde och kände. Och vi gjorde en hel del beställningar! Fortfarande lite full i huvudet efter allt vi tittade på, och man har inte riktigt koll på allt vi beställde. Men jag återkommer med mer om detta…
Några olika varianter på smyckeshållare blev det iallafalll, de är ju så fina OCH praktiska. Blev smyckesdockor, ringskor (en sko med plats att förvara ringar i/på, riktigt läcker) och två olika träd. Dels det träd vi redan har i sortimentet och dels ett svart med en massa grenar, ja den var skitcool om jag får säga det själv…

Men nog om det och över till dagens stora nyhet. Sambon har gått och blivit bloggare! Är inte det lite kul så säg, han ska blogga för Uppsalatidningen.

http://uppsalatidningen.se/index.php3?use=publisher&id=232

Så där kan ni följa honom en gång i veckan. Vi har så mycket på gång just nu att jag knappt förstår hur vi håller koll på allt… Men kul är det!