Höstmarknad/oktobermarknad

27 augusti, 2008 at 18:26

Ja då var det beslutat, Butik Stylish, blir en del av Uppsalas stora oktobermarknad. Och nej, detta var inte gårdagens stora projekt/utvidgning/hemlighet, jag looovar. Nä, men helt seriöst, marknad må kännas lite off och kanske lite varning men man måste ta till alla medel. Jag vill ju synas och budgeten räcker ju inte till UNT-annonser etc, så jag ser det här som en relativt billig marknadsföring, ett ställe för mig att stå och synas/visa upp mig och butiken. Det är inte så att jag tänkta fara och flänga sverige runt, utan bara stå i Uppsala och visa alla uppsalabor att vi finns! Ja jag tror det är en bra idé och tycker det ska bli roligt!

Har man ytterligare lite att fundera, planera och grunna på. Inte konstigt att huvudet svämmar över ibland, haha. Och imorgon är det dags för mässan, som jag längtar! Undra vad man kommer hem med för beställningslistor, för känner jag mig själv rätt blir det en del. Budgetar har aldrig varit min starka sida 😉

På återseende!