Töntigt hemlig.

26 augusti, 2008 at 12:29

Vilken härlig dag. Ett av mina nya projekt verkar bli av, det är en utbildning jag ska gå. Inget som kommer inverka negativt på vare sig www.jessicajansson.se eller www.butikstylish.se. Utbildningen sköter jag kvällstid ett par dagar i veckan och mina ”självstudier” lägger jag på tider när det passar, helt enkelt. Ja visst har allt en tendens att vara så enkelt, när det är roliga grejer man talar om. Städningen har man av någon konstig anledning aldrig tid med, hmmm, har nog att göra med prioriteringar.

Vill/vågar inte riktigt yppa vad det hela handlar om ännu. Varför vet jag inte det är ju inte så att det är någon hemlighet egentligen… Man är väl vidskeplig eller nåt.

Hursom kommer det jag lär mig under utbildningen vara något jag verkligen har nytta av i min butik. Och framför allt är det något jag tycker är oerhört roligt! Och så kommer jag säkerligen utvigda min rörelse lite i den här riktiningen. Ja ni fattar att jag har en hel del nytt att finurla på.

Nog om det, ikväll blir det Taco-afton hos syster. Sluuurp! Som jag längtar, var ju evigheter sen man åt tacos.