Söndag

25 augusti, 2008 at 08:01

Morgonen: Linus yrde runt som en liten solstråle, han vara bara nöjd och glad. Inga som helst protester och små utbrott, en vad man kan kalla ”underbar morgon”

Vid 10: Babysim, hela familjen drog iväg för att bada. Faktiskt jättekul, det var mycket barn och föräldrar och så är det ju så kul att se sina barn ha roligt. Ja hade det inte varit för det hade jag nog inte följt med, jag verkligen avskyr att få vatten i ansiktet och allra helst i ögonen. Och nja, babysim utan stänk finns väl inte? Och som den världsbästa mamman man är bet man ihop och till och med log åt alla monster som plaskade runt (inkl. mina egna barn förstås) men innerst inne led jag naturligtvis, men vad gör man inte för sina barn?

Lunch: Vi köpte med oss hamburgare på väg hem från badet. Linus fick sitt livs första alldeles egna hamburgermål med leksak (gissar att det kommer bli några till…)

Sova-middag-tiden: Seeeegade. Men så ringde mamma och de skulle till IKEA (sen att det visade sig att deras vision av ett IKEAbesök var att gå till byten/återköp och INGET mer det borde jag ju insett när jag hörde att pappa skulle med…), så då hakade jag på, behövde skor till Linusen. Skopunkten ligger ju alldeles intill, så det blev ju perfa! Fyndade (såklart, det är ju sån jag är) 3 par skor åt honom, för ynkliga 98 spänn.

Runt 15.30: Henkan tog med sig barnen på fotboll med förfest på flurran, eller ja mat iallafall. Jag fortsatte mitt söndagsseeeegande till mamma ringde och vi bestämde oss för att ut med lite reklam. Hurtigt värre!

Kväll: Såg film på femman, baserad på en sann händelse. Helt ok, och ja det kom tårar på fler än ett ställe i filmen. Gillar såna snyftiga sannfilmer, ops, man får väl gilla att se på andras missöden?