Rast

25 augusti, 2008 at 19:46

Sådär nu sitter vi, sambon och jag, vid varsin dator och kvällsjobbar. Sådär lagom romantiskt 😉 Men det är ju på kvällen man har tid med sånt, och för min del när jag är i butiken också. Men på de fyra timmarna går det inte att hinna med allt som ska hinnas. Ja nu är iallafall det viktigaste gjort, jag har beställt smyckesdelar som börjat ta slut. Vad skulle man göra utan nätshopping? Är ju hur bekvämt som helst och sitta hemma och klicka i vad man behöver.

Nu börjar jag få lite mässfeber också, men det är bara positivt! Lite pirr i magen nästan, det ska verkligen bli skitskoj. Hoppas vi hittar massor med bra, snygga, nya och roliga saker. Något vi absolut kommer att hålla koll på är smyckeshållare. De vi har haft är väldigt populära, så de kommer vi säkert ta in igen. Men sen har jag kikat på några andra varianter… Ja vi får se vad det blir. Här är den enda vi har kvar, och av den finns det bara ett fåtal

http://jessicajansson.se/index.php?cPath=23

Ja jag ska försöka strukturera upp lite inför mässan, så man är lite förberedd. Gäller att ha lite pejl på var man ska lägga sin tid, finns ju massor att se och allt tar tid. Man får försöka vara lite effektiv, men det är ju inte det lättaste när man lider av beslutsångest dessutom.

Intressant läsning? Nja, men jag fick ju ventilera lite… eller nåt.