Tomt

23 juli, 2008 at 21:45

Sitter i soffan och knappar på datorn och känner mig inte alls lika slut i huvudet som jag brukar… Och jag vet varför, hihi. Vår kära lilla favoritLinus är på semester med mormor och morfar. Han åkte direkt efter dagis, och vi har alltså haft lugnt sen dess. Inget ont sagt om lillkillen, men han har fan energi som man omöjligt kan förstå var den kommer ifrån.

Pratade med mamma (Linus mormor, bäst att förtydliga, man vet ju inte för hur många hjulet snurrar trots att hamstern är död) Hon berättade om dagen, och ja, de verkade ha hunnit med en hel del. Favoriten var väl badet kan jag tro, Linus älskar ju att bada. Och nu när han får spendera ett par dagar vid mormor och morfars husvagn som ligger alldeles intill en poolanläggning, ja då är lyckan gjord!

Vad jag förstod av mamma (Linus mormor… eller ja vid det här laget borde kanske alla kopplat, om inte, synd!) hade Linus charmat alla. Och det kan jag förstå, han är ju inte blyg för fem öre, så han ”pratar” och umgås med alla som vill. Vår lilla charmknutte!

Bild från Gran Canaria hösten -07.