Påminnelse

30 juni, 2008 at 07:45
Idag är sista dagen att beställa Namnsmycke på REA. Vi har kört en kampanj nu i två veckor, beställ ett namnsmycke (barn, dam eller herr) och du får köpa ett till, till halva priset. En mycket lyckad och uppskattad kampanj!

Så passa på du också, imorgon är det för sent! Passa också på att registrera dig på http://www.jessicajansson.se/, så du också får ta del av våra bra erbjudanden. Medlemsmailen är tänkta att komma ut en gång i månaden, men ibland blir det mer sällan än så. Hur som helst så lovar vi att inte bombardera med mail varenda dag 😉

Finns det något värre än de företag som skickar ut mail med erbjudanden, VARJE dag. Hela inkorgen fylls och man känner för en sekund att man är lite populär (tills man inser att det bara är skräp) För nej, det går inte att skicka intressanta nyhetsmail, varje dag. Det finns inte, inte för nån, så mycket att skriva om. Förutom i min blogg då förstås!