Middag + Bio

30 juni, 2008 at 16:57

Nu sitter jag här och inväntar middag och film. Och vet ni vad? Det är lyx på hög nivå idag, vi har barnen hos farbror Erik och Elin, så ska vi själva gå ut och äta och efter det se en bio. När Henrik fyllde år fick han biocheckar av dem där barnvakt ”ingick”, en suverän present om jag får säga det själv. Särskilt det där med att barnvakt ingår, det är ju faktiskt svårt att som småbarnsförälder få allt att gå ihop. Och oftast prioriterar man ju bort att skaffa barnvakt för att man vill göra något kul, och ser till att lösa alla måsten först.

Fast vi ska absolut inte klaga, vi har jättemånga omkring oss som gärna hjälper till. Det är något jag verkligen är tacksam över, och faktiskt, ibland undrar man ju hur man skulle klara allt utan hjälp från nära och kära.

Det som står på menyn idag är Thaimat, vi tänkte oss buffé, så man kan plocka och välja lite som man vill. Ja det ska bli hur gott och mysigt som helst, att för en gångs skull få äta och veta att man inte behöver oroa sig för utspilld dricka, mat som tappas på golvet eller någon som absolut inte har lust att sitta still 🙂 (Fast iochförsig är både jag och Henrik rätt klumpiga ibland, så det där med drickan och maten på golvet får vi väl se när kvällen är över…)

Nä, nu ska jag ta och fixa lite här, innan vi beger oss iväg mot mat och filmvisning. Ha det gott!