Takbygge

28 juni, 2008 at 12:45

Idag på förmiddagen har vi varit hos Erik och Elin. Henrik skulle hjälpa till att lägga tak på deras… ja vad är det egentligen? Typ förrådsbyggnad. Pelle (Erik och Henriks pappa/Linus farfar/min svärfar) var också där.


Det såg ut att gå bra för dem, det såg jag som satt på en filt i gräset och vaktade barnen (tittade på Max, Linus skötte sig mest själv) Observera mina schyssta gummipjuck, nu är man morsa och bör således ha ett par, jag gjorde det hela så stylish jag kunde, blommiga och granna, kan det bli bättre?

Pelle var väldans glad över vädret:
– Åh vilket bra väder, perfekt att bygga i. Kunde inte vara bättre, helt perfekt!
Nu i efterhand kan man inte låta bli att småle åt att det (jag överdriver INTE) 5 minuter senare stod regnet som spön i backen.

Byggjobbet pausades. Känns lite déjà vu, så här var det förra gången de försökte ge sig på taket också…