Per Max Jansson

27 juni, 2008 at 18:29

Idag har jag spenderat förmiddagen i butiken (www.butikstylish.se), lämnat ut en smyckesbeställning och fixat med beställningar som ska skickas. Måste säga att jag fick riktigt mycket gjort!

Sen har vi träffat prästen som ska döpa Max, eller Per Max för att vara exakt. Max är tilltalsnamnet och det har vi valt för att vi tycker det är fint (nä, det har ingenting med hamburgerkedjan att göra. Undra hur många gånger man hört den? Den är ungefär lika tråkig varje gång, typ lika tråkig som Linus på linjen-kommentaren, haha. Men vi bjuder på det :-)) Per har vi valt för att både min och Henriks pappa heter så, jag tycker det är viktigt att våra barn får ett släktnamn. Vet inte varför egentligen, men så är det och så får det alltså vara. Dock är väl kanske inte Per och Max den ultimata kombinationen. Hur man än vänder och vrider på det hela, låter det ju lite kul. Max Per Jansson. Per Max Jansson. Ja efter många turer hit och dit fick det bli: Per Max Jansson, och faktiskt, nu drygt 4 månader senare låter det helt OK, haha.

Tillbaka till prästen, det var en ung kille, som säkerligen sköter det hela bra. Dopsånger är valda och… ja det var väl inte mycket mer att bestämma. Kommer nog gå bra det här, är ju inte så att vi kommer ha någon gigantisk publik. Tyvärr har vi visst tajmat in datumet så dåligt att jättemånga varit tvugna att tacka nej. Det är ju jättesynd, men såklart kommer vi få en jättefin dag ändå!

Här har vi den lilla sötingen!