Mycket svordomar blir det

26 juni, 2008 at 07:21

SUCK! Idag hade vi ju planerat en Furuvikstripp. UL kör ju nån drive att man får åka tåg 2 vuxna och 2 barn för 200 kr och då ingår åkband. Det tycker jag är riktigt överkomligt. Hela stan är ju typ tapetserat med reklambladen. Men imorse av en händelse går sambon ”Mr Google” in på UL’s sida och där står en liten länk om att man beställer biljetterna på nätet. Och ”vår” tid är såklart fullbokad.

Ja naturligtvis ringde jag, man vill ju gärna berätta för någon exakt hur illa man tycker det är. För det är det väl? Möjligtvis kanske det står en liten liten textrad om mer info på UL’s hemsida, men inte fan kan den vara stor.
Och ändå har tjejen på kundtjänst mage att säga:
-Ja, förra året var det värsta kaoset när vi hade så här, så vi var tvungna att fixa ett bokningssystem.
HALLÅ! Då vet de ju liksom om att det varit värsta kaoset, bör man då inte förbereda eventuella resenärer på att man bör boka i tid OCH att detta görs på nätet? Nä en liten sketen rad är vad de bemödar sig skriva dig. Precis skitilla tycker jag att det är!

Absolut, jag är ju verkligen inte främmande för att man lägger mer och mer fokus på internettande. Har man en webbutik är det väl naturligt att man ändå spenderar rätt mycket tid vid datorn MEN då ska det fan framgå ordentligt också.
Nu är ju resan planerad och vi har 3 barn som är fullkomligt förkrossade. Ok, jag erkänner ett barn är väl för litet för att ens förstå vad vi ska göra och två är så stora att de nog accepterar det inträffade. Det är nog mest jag som lider, hatar när man planerar saker och sen ska man helt plötsligt inte göra det. Nä, värdelöst är det!

Ja ja, det blir ändå Furuvik, men vi åker lite senare än planerat. Blir mindre tid i parken, men vi blir iallafall inte helt utan djur och karuseller. Nu ska jag försöka lägga den här incidenten bakom mig, och blicka framåt (vilken poet man är…) Nu ska vi faktiskt njuta av den här dagen, vi verkar ju iallafall fått tur med vädret.