Tv-inspelning "Vem vet mest"

25 juni, 2008 at 18:54

Ja idag har vi då varit i Stockholm, och irrat runt bland STV’s lokaler. Man har ju fått order om att inte yppa hur det gått, men så mycket kan jag väl säga, jag behöver inte riktigt fundera på hur jag ska spendera vinstpengarna… 😉

Men en trevlig dag har det varit. Visst blir det en del dötid. Saker som ska tas på grund av felsägningar eller för att tekniken fallerar, men jag måste ge kreds till Rickard Olsson (programledaren). Han var riktigt underhållande, när det blev fel och tyst så kom han med kommentarer som fick väntan att kännas mkt mindre. Han hade humor, jag gillade honom. Är nog en bra grej att han avancerat till ett program man kanske kan tänka sig att titta på (nej, bingolotto är egentligen inte riktigt min grej)

Så vad tyckte jag om programmet? Det spelar nog absolut in vilka deltagarna är, vissa program kommer nog vara roligare än andra. Sen var det väldigt olika svårighetsgrader på frågorna.För att gå vidare i omgång ett, krävdes att man fick minst ett rätt av två, så där var det ju lite orättvist beroende på vilken fråga man fick… Men så är det väl alltid, även i kunskapsprogram krävs vissa mått av tur. Jag menar det är ju trots allt lite skillnad på frågor som ”Vad heter geggan som görs till största delen av avocado?” och ”Vad heter den kinainspirerade servisen från rörstrand?” Eller är det bara jag som är neggo?

Jag är iallafall glad att jag inte var med, jag har varken tur eller kunskap, haha.