Måste sova

24 juni, 2008 at 22:06

Hua, idag har det varit mycket. Nu ligger jag i sängen och skriver, och det känns som jag simmat typ miljoner kilometer (men det har jag naturligtvis inte, inte riktigt min grej att röra på sig, särskilt inte så överdrivet mycket)

Har stressat runt och fixat och donat för fullt, en massa beställningar som skulle skickas. Det är väldigt populärt med namnsmycken i silver må jag säga. Och det kan jag förstå, för inte nog med att de är fina att se på, tanken bakom dem är ju också väldigt fin. Alltid bära med sig de man tycker om runt halsen liksom, sina barn, sin älskade, något budskap eller vad man nu vill ha. Mina namnsmycken hittar du på www.jessicajansson.se.
Fler och fler hittar också mina produkter, presenter och inredning till bra priser. Väl värt ett besök bara de. Vill man se vår butik live, är det i Uppsala vi håller till, närmare bestämt på Dimgatan 1 i Gränby (karta finns på www.butikstylish.se)

Men nog om det, nog om det mesta. Nu måste jag försöka ta och tagga ner, har en morgondag att se fram emot. Inte för den tidiga morgonen är så mycket att se fram emot, men inget ont som inte har nåt gott med sig (hmm… det där lät för positivt för att vara jag, måste umgåtts för mkt med sambon, hihi) Det är ju imorgon vi far till el stockholmo för att visa upp sambon på TV. Ja det spelas in iallafall, sänds gör det visst inte förrän i höst. Ja ja, mer om det imorgon!

Sov så gott.