För att göra en kort historia lång

23 juni, 2008 at 20:03

Jag har lyckats slarva bort vår kamera, hmm. Eller ja det kan lika bra vara Linus. Det mesta går faktiskt att skylla på Linus. Han är ju än så länge för liten att försvara sig. Fast eftersom min mobil försvann för inte så länge sen, bara sådär (när Linus inte ens var i närheten), så kan man ju börja ana att det är jag som är inblandad…

Man blir ju lite orolig för sig själv ibland, jag tycker jag blivit så otroligt snurrig och förvirrad på sistone. Men det är nog tröttheten i kombination med att man har så förbaskat mycket i huvudet (och nej det är inte mina kunskaper jag försöker skryta med) Ska nog ta och skaffa mig en kalender (ja eller kanske snarare börja använda de jag har) och skriva ner saker som är onödigt att försöka lägga på minnet, eftersom det ändå inte går att komma ihåg det. Fixa lite struktur i tillvaron.

Ja ja, tillbaka till den försvunna kameran. Säkert ligger den på nåt bra ställe, men jag får väl erkänna att jag inte lagt ner nån större energi på att försöka hitta den. Nu till det jag skulle komma till, min nya mobil som har kamera. Jag ville egentligen bara med mitt tidigare dravvel komma till att jag ändå har en kameramobil som funkar alldeles utmärkt. Är jättenöjd, för det blir superbra kort med den.

Exempelbild. Linus som lägger pussel (tyvärr bidrar mobilen inte till att Linus samarbetar vid fototagning)