Fredagkväll med rödtjut

30 maj, 2008 at 19:08
Idag har vi varit och köpt typ sandaler till Linus, vi insåg att det faktiskt såg riktigt töntigt ut att springa runt i badbyxor och tygskor, hihi. Var väl inte värsta lyxskorna precis, men de duger absolut att springa runt på gården och i lekparken med. Ica Maxi, 49.90 kronor, som hittat! Sved inte ens i snåltarmen. (Och ja, jag vet att de är för stora, men det var vad som fanns…)


Sen var det butiken och där har jag fixat med en massa beställningar, blir en hel del beställningar som ska skickas vid helgens slut. Hade tänkt hinna med en massa mer, men prioriterade smyckena. Det kom lite nya prylar i onsdags, dels lite nya ljushållare (porslinsblomma), de var väldigt populära och minskade på en gång så jag besämde mig för att beställa in fler. De måste ju räcka till mig också 😉 Sen kom det en ”förvaringslåda” i plast, perfekt att ha i badrummet med barnens vattenleksaker (japp, en sån ska jag också ha), sen var det lite cocktailpinnar. Men jag har inte hunnit fota, förhoppningsvis hinner jag det jag inte hann idag, imorgon! Det är iallafall min förhoppning.


Och nu är det kväll (ja det blir kväll tidigt när man har småbarn) och vi ska sätta oss på balkongen, sippa rödvin och ”planera” dop. Planera och planera, det är ju inte direkt värsta grejen. Men vi ska sitta och finurla på inbjudningskort, jag är ju sån att jag gärna vill göra själv, tycker det är så kul att pyssla. Men den här gången har vi gjort det enbkelt för oss, vi har köpt färdiga kort och kuvert, och ska ”bara” göra en layout på datorn och sen skriva ut. Linus dopkort, var ju lite mer projekt, där skulle det stämplas, embossas (hmm, var det så det hette…?), värmas med hårtork, klippas och klistras. Ja, vi insåg (tro’t eller ej) att det var bäst att inte lägga ribban för högt, vi har ju trots allt en hel del projekt på gång samtidigt…

Jag återkommer med mer om dopet, men nu ska vinet korkas upp och fantasin flöda, haha.