Sommaren fortsätter!

29 maj, 2008 at 16:42

Igår blev det inte mycket bloggande (inget alls för att vara exakt) Men det var mest bara jobb, jobb och åter jobb. Känns lite tokigt att blogga om jobb när det är så fint väder…

Idag har jag varit ”ledig”, ja butiken har varit stängd men man har ju ändå 1000 andra saker runt företaget att styra upp. Lite av det satt jag ute på gården och fixade med, skönt när man kan göra lite som man vill. Vissa saker går ju alldeles utmärkt att sitta ute i det gröna och sköta.

Vid två hämtade vi stora killen på förskolan, så då var det slutfixat. Man har liksom insett att försöka styra upp saker när han är med är svårt. För att inte bli gråhårig i förtid är det bätrtre att avvakta med sånt tills han antingen sover eller är på förskolan, hihi. Istället tog vi ut en miniplastpool på gården och lät honom bada. Och det var populärt kan jag lova! Lillkillen hoppade badningen och låg på filten och tittade på istället.