Sol vid svandammen

27 maj, 2008 at 19:39

Idag har vi spenderat hela förmiddagen i stadsparken och vid svandammen. Linus har ju hemmadag på tisdagar så då måste man ju engagera den lilla livliga krabaten. Och vad passar inte bättre en så somrig dag som denna, än att ta sig ut i solen!

Vi stannade på vägen och köpte med oss sallader, en fruktsallad hade vi med oss hemifrån (samt x antal extra tröjor till Linus, han vill gärna slabba en hel del när han äter. Det går ju liksom inte att stoppa in en fruktbit i taget, ju fler man får in desto bättre, eller nåt…)

Här står han och kollar in fåglarna, det tyckte han var jättekul. Han varvade sin helt fokuserade tysta blick med jämfotahopp och glädjetjut (ja, folk tittade nog och undrade om denna lilla pojk just var utsläppt, hihi)
Sen vill man ju som mamma ta såna här fina kort, perfekta att sätta i ram och tvinga på alla släktingar. Och så hittar man denna fina vy (visst 17 är Uppsala rätt vackert? Vid ån kan man också lyckas få till bra kort) Tyvärr dock, är min ena son inte särskilt samarbetsvillig… Jag ropa och ropa, men han satt och fifflade med sitt…
Tills jag sa KAKA (får man göra så, muta sina barn? Visst borde man väl få det, om det inte blir för ofta, hmm…) Då vända han sig, i nån sekund.
Men men mamman är nöjd hon fick ju ett lite suddigt kort framifrån.

Lilla Max var med han också. Men han sov mest, men ett tag låg han på filten och sparka.