Nyhet – Örhängen!

26 maj, 2008 at 20:01

Idag skulle min sambo jobba, vikariera på en högstadieskola (han läser ju till lärare). Kommer ni ihåg hur man i yngre dar satt vid skolbänken och fnittrade och tyckte att vikarien var SÅ snygg. Nu kan man liksom säga att jag har fångat en vikarie. Grrr…

Han skulle undervisa lite i matte och NO. Men när han kom dit var allt lite omändrat, och det visade sig att han skulle hålla i sexualundervisningen på eftermiddagen. Gud, så kul. Jag riktig såg fram emot att höra en resumé av hans sexualundervisning, hihi. Tänk er själva att hålla i en klass första sexualundervisningslektion! Jag skulle ju aldrig klara av det, jag skulle ju skämmas mer än eleverna. Men det skulle som sagt bli riktigt kul att höra hur det gått. Men icke, det blev omändrat igen så det blev ingen sån lektion, buhu…

Nyhet. Nu har jag trixat ihop en nyhet, så ny att den inte ens ligger ute i butiken. Ett par örhängen, ja det är egentligen flera olika, men tyvärr finns bara foton på en variant. Ett par riktigt söta örhängen, allt i äkta sterlingsilver (förstås) förutom hjärtpärlan då… Har haft dem på mig ett par dagar och fått riktigt många positiva kommentarer. Och faktiskt också redan en beställning. Så kul när folk gillar det man gör!