Mors dag

25 maj, 2008 at 21:19

Idag har jag haft en riktigt bra dag (om man bortser från ett tag på dagen när jag var precis skittrött och typ trodde jag skulle dö, men det var inget en liten siesta inte kunde råda bot på).

Började dagen med lite babysim, Henrik var handledare så jag engagerade mig i Linus. Max fick spendera förmiddagen med sin favoritmoster och sina kära favoritkusiner. Ja, jag kan villigt erkänna att det finns inte på kartan, att jag frivilligt skulle ta mig iväg ensam och bada med båda barnen. Med tanke på hur Linus ena sekunden kan vara i ett hörn uppe på land och i nästa i ett annat hörn men under vattnet i bassängen. Ja ni förstår hur svettigt det kan vara, och då till detta ha en liten mini, som man konstant måste hålla i. Nä, någonstans måste man ju sätta sina gränser, och ungefär här går en av mina. Pappa Henrik däremot verkar inte ha några såna här gränser, han är stålpappan som grejar allt (OCH dessutom med ett leende på läpparna och utan att tycka det är alltför jobbigt)

Sen kom jag hem, fixade lunch, och la Linus att sova middag. Och mig själv då förstås, för det var efter det jag blev människa igen.

Senare ändå, hade vi främmande. Farbror Erik, Elin och Johan kom förbi och grillade. Vi hann även med att spela kubb i det fina vädret. Riktigt somrigt må jag säga!

Och någonstans på mitten av dagen fick jag dessutom en present. Det är ju mors dag idag, och då ska man ju fira lilla mig. För till och med lilla jag har ju gått och blivit mamma, och inte bara till en utan dessutom till två. Jag är bra lyckligt lottad som har en så fin familj!