Jessica leker florist

21 maj, 2008 at 20:31

Idag har jag varit i butiken och fått iväg en massa beställningar. Mycket smycken har det blivit, gissar att Mors dag bidrar en hel del. Och det kan man ju förstå, för de är ju bra härliga de här personliga namnsmyckena!

Har också i veckan varit pysslig och fixat ihop ett litet blomsterarrangemang, måste säga att jag blev riktigt nöjd faktiskt. Vi har två jättefina planteringskrukor i butiken, och jag har länge gått och tänkt på att det måste vara riktigt fint att plantera i dem. Och nu äntligen har jag tagit tag i det, och det blev precis så tjusigt som jag tänkt mig.

Och inte behöver det bli så dyrt heller, krukan kommer från Butik Stylish och kostar 119 kronor . De växter jag hade i var en murgröna för 25 kronor, (delade på den och spred ut den lite här och var i krukan), succulent för 15 kronor, båda från plantagen. Sen var det en minikaktus 12.95 kronor och en stor succulent (delade på den också, fick t.o.m lite över till en annan kruka) för runt 30 kronor, båda dessa från Bauhaus. Sen som grädde på moset dekorerade jag med en glittrig trollslända och en glittrig fjäril, båda från Butik Stylish, 10 kronor styck.

Totalt för denna tjusiga OCH annorlunda grupp, som dessutom borde överleva länge då det är väldigt lätta blommor i den, blev 222 kronor. Det tycker inte jag var så farligt, förstå vad den skulle kosta i en blomsteraffär. Där bara en liten succulent med lite färgad sten kostar över hundringen.