Köksrenovering

19 maj, 2008 at 19:09

Har ju glömt att berätta om mitt projekt jag hade när sambon och Linus var borta. Nu är de ju hemma igen, och alltså är det inte längre en hemlighet. Jag har tapetserat vårat kök! Vi har pratat om att det ska göras, men det har liksom inte blivit av. Ändå har vi haft tapeten liggandes sedan typ i somras, ja ni andra småbarnsföräldrar förstår precis vad jag menar gissar jag.

Hur som, det blev skitsnyggt med den nya tapeten. Här är en närbild:

Måste säga att tapeten gör sig jättebra till våra rostfria vitvaror, blir kanon.

Pratade väl förrut om vårt skåpluckshandtagsbyte? Här kommer iallafall en bild på det med.

Kommer bli ett riktigt snyggt kök det här, och då har vi ändå inte kostat på det massor. Jag är ju något av en expert på att fynda och vara sparsam. Tycker om när man kan göra om, utan att man ska ruinera sig. Det GÅR att renovera budget utan att det för den skullen måste se budget ut. Tapeten fyndade jag på coop, halva priset, kostade väl runt 75 kr rullen. Handtagen är IKEAs, fanns inte så många som passade så där var det inte mycket att välja på. Men det blev bra ändå.

Nästa projekt är bänkskivan, sen kaklet och sen golvet.Och sen blir det ju en massa småfix
däremellan 😉

Ska bli kul att shoppa lullull sen, även det kan man göra billigt. Särskilt numera, när det kommit en Butik Stylish till stan 😀