Sista april, en helt vanlig dag

30 april, 2008 at 21:08

Idag är det valborg, men jag har ignorerat det och haft en helt vanlig dag utan både forsränning, alkohol och grillning. Jag har spenderat förmiddagen med att få iväg lite paket och eftermiddagen med mina barn. Pappa Henrik har jobbat (och gör fortfarande).

Linus och jag har läst bok, försökt bygga pussel (mest jag), tittat ut genom fönstret (mest Linus), byggt koja (det är en riktig höjdare, undra hur länge han kommer tycka det är kul att springa under en liten torkställning som mamma hängt en filt över?), badat och mycket mycket mer. Helt sjukt hur mycket man kan hinna med på väldigt kort tid.

Max har mest bara hängt med, och fått lite pussar och tjuvnyp av brorsan mellan varven…

Måste säga att jag haft en bra dag, till en början kände jag ju mig som jordens tråkigaste människa. Bangade allt vad socialt umgänge är, bara för att jag kände att det skulle kosta mer än det smaka att dra med sig båda barnen helt alena på galej. Men nu med facit i hand, känner jag att det är rätt skönt att bara vara ibland… Och det är ju huvudsaken: att man själv är nöjd med sina val!

Hoppas ni andra också är nöjda med er sista april, vad ni nu än gjort! Och nu när jag inte längre är bitter är det ju tur att min önskan inte blev sann, haha, för då hade det varit snöblandat regn hela dagen (ja förutom de stunder då haglet skulle vräka ner)