Premiär hos frisören

29 april, 2008 at 19:01

Idag har vädret varit superfint! Och varmt har det varit, man har fått sig en riktig försmak av sommaren.

Tisdag är en av Linus lediga dagisdagar (ja jag vet att det inte heter dagis, men det ÄR svårt att få in) Vi bestämde att vi skulle göra ett försök att gå till frisören med Mr Spring-I-Benen, vi har pratat om det i evigheter. Men det har liksom känts som ett mission impossible, men idag insåg vi att stackarn såg ju för rolig ut i sitt på tok för långa hår (som mamman dessutom försökt styra upp, utan att lyckats. Det enda jag åstadkom var några saknade hårtussar, här och där, ja en aningen hackig frisyr)
För att göra en lång historia kort, så kom vi iväg, håret blev klippt och han skötte sig över förväntan. (Absolut gick det åt lite mutor i form av kakor, vattenflaska och diverse andra grejer frisören hittade, men det hade vi räknat med, hihi)
Här har ni iallafall sötnosen! Först i stolen och sedan när han fått på sig ”skyddsdräkten”.