Några nyinlagda produkter

28 april, 2008 at 21:18

Idag har det mest varit jobb, tur att mitt jobb för tillfället är min hobby. För då gör det ju ingenting att hela dagen går åt till arbete. Och hela dagen är kanske att överdriva, blir ju ganska många avbrott med småbarn. Man ska mata, byta blöjor och passa på att bara mysa och leka med dem också. Satt med Max i knät idag och pratade lite, han gurglade tillbaka och log en massa. Jag förstår inte hur fort tiden rinner iväg när man sitter så, det är ju inte så att man för en givande diskussion precis, men ändå bara försvinner tiden. Måste vara för att han är så förbaskat söt!

Har idag uppdaterat webbutiken med ytterligare lite produkter, undra när man ska bli klar med det? Det låter kanske inte så tidskrävande, men eftersom vi gör allt själva så tar det tid. Det ska fotas (med världens för ändamålet sämsta kamera), bildernas ska redigeras (beskäras och ta bort bakgrund), produkterna ska mätas och så ska det skrivas en beskrivande och gärna bra bildtext. Dagens texter kan man ju inte precis skryta med, men men det kan man ju ändra eftersom, huvudsaken är att produkterna kommer ut på sidan. Och det vet ju alla, en bild säger mer än tusen ord… Så jag låter ”Små söta block”, ”en långsmal rosa vas”, ”snygga ljusa krukor” vara för den här gången. Inget jag är stolt över, men va 17, ibland vill sig inte flytet komma…

Här är en nyinlagd produkt, skitsnygg om jag själv får tycka till. Gillar svart och vitt, skulle verkligen kunna vilja ha det temat i mitt badrum. (Denna produkt fick för övrigt ingen text alls… Inte ens några mått, för så klart glömde jag mäta den. Men det ska jag engagera mig i snarast) http://jessicajansson.se/product_info.php?cPath=23&products_id=191

Sen måste jag ju också visa shakern, den är ju bara så härligt cerise! I plast dessutom, vilket ju är kanon eftersom risken med tillfällen när såna prylar åker fram är att man oftast blir lite ostadig på hand eftersom…
http://jessicajansson.se/product_info.php?cPath=29&products_id=192