Babysim

27 april, 2008 at 13:03

Söndag, återigen har det passerat en vecka. Jag har lite söndagsfobi, det är ju den seeegaste dagen på hela veckan. Jag vet inte varför det blivit så här, undra om det hänger kvar från ungdomens dagar (låter som man är sisådär 100 år, hihi.) Då man alltid låg lite halvt utslagen på söndagen, bara för att man envisats med att dricka den där sista (läs de där 5 sista) ölen… Hur som helst igår blev det inga öl, och ändå kryper den här söndagskänslan i kroppen, och då har jag ändå varit väldigt aktiv och hurtig idag. För på söndagar är det ju babysim, då ska man snällt trycka ner sin härligt vita kropp i en urtvättad bikini och bli nerstänkt av en gäng vilda barn.

Men det är jättekul med babysim, eller ja det är jättekul att SE barnen ha jättekul på babysim, för egentligen är jag ingen älskare av vatten och jag hatar att få vatten i ögonen. Men som sagt är barnen glada är jag glad!

Och idag var det dessutom rena rama släktträffen, pappa Herik handledde idag så vi hade förstärkning i form av farbror Erik och tant Elin (väldigt snällt, tack tack). Det finns många fördelar med att åka hela släkten och bada, en av dem är att man kan fota såna här finfina (…not) familjebilder!

Linus som är mer under vatten än över är ju inte den lättaste att vakta när man dessutom planerat premiärdopp för lillkillen. Och premiärdopp blev det, och han verkade verkligen gilla det. Han blir nog ett vattendjur han med, precis som pappa och brorsan. Men det är bra, då kan jag i lugn och ro ligga i solstolen och sippa på en paraplydrink.

Så här trött blev han av att simma (men det är väl bara en bonus…;-))