Man har visst skaffat sig en "karriär"

23 april, 2008 at 20:47

Det härliga vårvädret fortsätter! Måste ju börja med att berätta att jag har inte en tillstymmelse till träningsvärk (kors i taket), men den som väntar på något gott… Imorgon kan jag väl inte gå 🙂

Idag har butiken varit öppen, och jag tycker nog att mitt trappspringande (ja jag överdrev igen…) gav resultat. Tycker nog det var in mer folk än vanligt, jättekul. Jag blir så glad när folk hittar till min butik, jag vill ju att alla ska få ta del av mina produkter och mina låga priser!

Jag kombinerar ju min ”karriär” (å herregud, hur lät det där då, haha. Nästan så jag får införskaffa mig en kavaj att ha på mig på fredag i butiken) med att vara mamma och har därför valt att köra Butik Stylish på ”halvfart”. Det medför ju lite skumma öppettider men det hoppas och tror jag människor har överseende med. Planen är ju att såsmåningom börja med ”riktiga” öppettider, men jag och sambon måste fundera vidare hur vi ska lägga upp det hela. Vi har ju som sagt två barn och en hund att planera in, hihi. Men får man bara syssla med sånt man tycker är kul och brinner för, så löser sig sånt där praktiskt. Det är jag övertygad om!

Men även om Butik Stylish körs på halvfart, så finns ju fortfarande webbutiken (www.jessicajansson.se) som aldrig är stängd. Där kör vi på dag som natt, ja i ärlighetens namn så sköter den väl sig själv på natten, men ändå.

Ja, som ni märker är det mycket jobb som snurrar i huvudet. Men det är bara för att det är så roligt!

Imorgon ska jag dock försöka koppla bort företaget och ta en heldag att bara få ordning här hemma och vara med min familj. Ja så mycket ordning lär det ju inte bli med en Linus men tanken är ju god. Men vara med min familj ska jag, kan tänkas bli en långtur till lekparken. Nu låter jag som en sån här hurtig och riktig mamma, en sån här frilufsmänniska man förväntas vara när man skaffar barn. Jag kommer aldrig erkänna att jag oftast tycker det är skittråkigt att vara ute, för det är förbjudet. Jag tror att det är fängelsestraff för sånt, åtminstone kan man bli utesluten från fikaträffar med de perfekta mammorna (vad nu det gör för en som ändå inte har tid med sånt…)