Dela reklam i riktigt vårväder!

22 april, 2008 at 21:42
Åh, vilket härligt väder vi har haft idag! Och jag har faktiskt varit ute massor idag! Och så ska jag försöka fortsätta, man måste passa på när solen lyser. Man mår bra av solen, man blir både gladare och piggare.

Förmiddagen spenderade jag med att dela ut reklam för Butik Stylish, vi måste ju börja nå ut nu. Nu vill vi att ALLA ska upptäcka vilken fin butik vi har, vilka fina inredningsprodukter, presenter och namnsmycken vi har. Vi ligger lite avsides, inte alls mitt i smeten på något vis. Men vi hoppas att vårt utbud och kanske framför allt våra låga priser ska göra att folk tar sig den här lilla extra svängen för att besöka oss!

Och för alla är det ju ingen extrasväng, det bor massor med människor i området. Många har varit in och tittat, handlat och majoriteten har verkat positiva till vår butiksidé. Och det är jättekul! Alltid kul med positiv feedback, sånt gillar jag. Men det är inte ens alla i butikens närområde som vet om att vi öppnat, och det är det vi måste jobba med nu.

Och det var det jag hade i bakhuvudet när jag idag sprang (ok jag överdrev, gick är väl lite närmare sanningen) med reklamlappar. Började med några loftgångshus, och hua vad jag är otränad, var riktigt jobbigt må jag säga. Och inte underlättade det att brevlådorna var typ inbrottssäkra… Japp loftgångarna avklarades, så då var det dags att hugga tag i några trevåningshus, och efter några såna var det nära att jag gav upp. Men jag körde på vilja och kämpade på, och tur var det. För rätt var det var dök mina numera favorithus upp, hus som har alla brevlådor längst ner. Guds gåva till mänsligheten. Jag ska aldrig mer klaga på att man måste gå ner och hämta sin post, aldrig! Ja när dessa hus kom, måste jag säga att det blev riktigt trevligt att dela lappar. Gick lite i solen, in en snabbis i trappen, och sen ut i solen igen. Mycket trevligt, ja nästan rogivande var det.

Så nu är det bara att hoppas att mina lappar blir en succé 🙂

Synd bara för dem som har ”Ingen reklam”-skylt på dörren… Fast inte så synd, för de kan ju gå in på http://www.butikstylish.se/ där finns alltid månadens reklamblad att hitta.

Eftermiddagen spenderades sedan i lekparken med hela familjen. Här har vi en bild på pappa Henrik och Linus som har fruktpaus.