Hopp om liv

19 april, 2008 at 21:05
Så var det några dagar sen man skrev igen… Men den här gången är det faktiskt inte mitt fel, jag har liksom drabbats av världens elakaste baciller som gjort att jag inte orkat någonting. Jag har legat i sängen och nästan frysit ihjäl (förutom de stunder jag höll på att svettas ihjäl förstås) Och halsen har gjort så ont, så ont, så ont. Igår var det så illa att så fort man var tvungen att svälja rann tårarna för det gjorde så ont. Ja det var smärta på hög nivå. Det var på en sån nivå, att jag var nära att be sambon ringa och fråga om man kunde få göra en liten snabbvisit på förlossningen, de har ju en sån underbaaar lustgas där. Och jag gissar att den kan bota ALLT. Åh, jag kan nästan känna att vi måste skaffa flera barn bara för att få sippa lite sånt igen, undra om det klassas som sjukligt?
Hur som idag känner jag mig rätt pigg, så det finns hopp om liv igen! Var i butiken idag, och fick faktiskt en hel del gjort. Ändrade om lite i butiken, möblerade om lite hyllor och bytte plats på lite produkter, är själv mycket nöjd med resultatet. Och sen hann jag även fota lite produkter som ska läggas ut i webbutiken. Ja man har en hel del skilda arbetsuppgifter, men det är bland annat det som gör det så roligt att driva butik!
Tänkte prova att lägga ut två bilder här i bloggen idag faktiskt, får se om jag lyckas med det… Jag och datorer… Men jag har ju min kära sambo som kan dem desto bättre (och konstigt vore väl annars, då han jobbar med att hjälpa folk som mig… Jag har väl berättat att min kära sambo också har ett eget företag? Det har han iallafall http://www.henrikjansson.se/, han hjälper till med allt som rör datorer och billig är han också :-))
Ja ja, tillbaka till mina bilder. Bilderna föreställer jättefina lanternor som vi har fått in i butiken. De finns i två färger grön och cerise, jag tror att de gör sig jättebra på uteplatser, balkongen, teressen eller vad man nu har. Antingen en ensam eller några stycken i grupp i olika höjder.

Ja, jag tror stenhårt på dem. Min balkong behöver dock ett riktigt lyft innan jag kan börja exprimentera där. Jag har en tendens att använda vår balkong som sopstation under vintern så när våren kommer måste man ta en sväng förbi återvinningen innan man kan börja ställa ut blommer och ljuslyktor och allt annat lull lull. Ja ingen har väl missat att det ät Butik stylish på Dimgatan som gäller om man blir sugen på de här läckra lanternorna?
Nog för idag, ska nog ta och hoppa i knoplådan. Man är ju fortfarande lite småseg efter veckans krämpor och imorgon har vi babysim på morgonkvisten, blir premiär för lillkillen (om jag bara kan komma på var jag städat bort badbyxorna någonstans). Får se om det blir ett till vattendjur, den store killen är mer under vatten än över vatten när vi är där, pappan är coollugn och jag som står ovan vatten svettas och är på vippen att hoppa i och rädda honom. Men upp över ytan kommer han och alltid med ett riktigt stort leende (hmm, det måste han ha fått från pappan, jag vet inte ens om jag KAN le så där stort…)
Ja just ja, God natt! var det ju.