Lördag

20 oktober, 2007 at 21:12

Lördagkväll…

Ja här sitter vi sambon och jag på tu man hand, njuter av en romantisk middag med ett glas vin… eller inte 😉 Vi är visserligen rätt alena, sonen sover sött och hunden är hos farmor och farfar, och ätit har vi gjort (en snabb pizza som jag hämta upp på väg hem från extrajobbet) men det där vinet lyser med sin frånvaro… Men jag har bara mig själv att skylla, för det står en flarra alkoholfritt i kylen. Men jag kan inte låta bli att vara aningen negativ vad gäller alkoholfritt vin, halva tjusningen med att dricka vin är ju att bli lite varm i kroppen.

Ja och fortsättningen på kvällen blir inte roligare, jag är skittrött och funderar starkt på att lägga mig och läsa. Och sambon (ni vet han, världens bästa) han sitter med min bokföring bara för att jag inte orkar.

Så även om vår kväll inte låter mycket för världen, är den det ändå. Jag menar visst sjutton måste det ju vara kärlek på riktigt när man kan sitta så här i varsin soffände en lördagkväll utan att känna minsta ångest. Undra förresten om han kanske är msn-sugen?!