Många järn i elden.

16 oktober, 2007 at 20:45

Ja mitt nya liv som bloggare har inte varit så jätteflitigt… Men det ska det bli ändring på. Har hänt en hel del på sistone, så jag har inte riktigt hunnit med. Åh så härligt upptagen och viktig jag känner mig.

Men allvarligt, för att vara mammaledig tror jag faktiskt att jag har många järn i elden. Det är ju inte tal om dagslånga fikor precis.

En liten sammanfattning:

I våras kom jag på att det vore ett ypperligt tillfälle att öppna upp en webbutik. Har alltid velat ha en egen butik och en webbutik kändes som en bra kompromiss, och den kunde ju jag fixa lite med när sonen sov. Att det skulle ta så mycket tid som det gör hade jag ju ingen aning om. Men att få sälja inredning som är ett av mina stora intressen är en ruggigt bra drivkraft. Och kul är det! Även om jag såklart vissa dagar undrar vad jag givit mig in på och är redo att slänga in handduken. Det är här man är glad att man har världens bästa sambo som tar över och fixar och donar när orken inte finns.
För mitt i allt blev jag också gravid igen, väldigt planerat men ändå, man planerar ju inte in illamående och trötthet.
Så mitt i sommaren, illamående och dan, sitter jag med en webbutik, ett extrajobb, en vild son och ett hem att sköta… Medan alla andra mammor sitter och fikar hos varandra (ja det var så det kändes iallfall)
Sommaren gick, illamåendet försvann och en lokal dök upp från ingenstans. Nu jäklar blev jag sugen på en fysisk butik. Började fundera och spekulera, nog sjutton skulle det kunna gå vägen.

Och det är ungefär här vi är nu… Jag ska öppna en butik! Har inte skrivit på papper för lokalen men fått muntligt på att den är min och jag har nycklarna i handen. Känns som det inte kan bli mer på riktigt.