Premiär!

9 oktober, 2007 at 19:29

Jaha ja… Så där nu har även jag tagit det här beslutet, beslutet att börja blogga alltså. Har tänkt tanken ett tag, inte så länge. Jag är vanligtvis lite efter med såna här tekniska saker (för att inte tala om kläder, men det kan vi ta en annan gång ;-)) Åter till det här tekniska, jo jag vill gärna vara emot till en början, vill att saker ska vara som de alltid ha varit.

Ja, jag var en sån här i skolan som lämnade in allt handskrivet för jag tyckte det var orimligt av lärarna att begära in det dataskrivet. Men vem fick sen krypa till korset och inse att det faktiskt var smidigare att bara maila in arbetena…

Ja ja det är länge sen skolan nu, mycket har hänt. Och här sitter jag nu och knappar. Jag gillar att skriva, och att göra det så här gör ju att andra kanske till och med läser det. Och det känns ju lite kul, jag menar innerst inne vill man ju få bekräftelse på det man gör… eller?

Annars har jag en bra relation till datorer, många kompiskontakter skulle jag nog tappat om det inte vore för datorn. Jag säger bara en sak, MSN. Hur bra är inte den grejen?! Men jag erkänner jag var inte först att installera MSN, snarare en av dom sista. Men men, nu har jag hittat dit, och jag släpper det aldrig. Jag kan nog till och med säga att jag älskar att Msn’a. Ibland är det så illa att jag till och med anropar sambon, har jag tur skriver han nån rad tillbaka. Men han är ruskigt emot att sitta i varsin soffända och skriva till varandra, jag grunnar fortfarande på vad problemet är…

Sen har vi ju facebook… Jag har reggat mig och hittat lite kompisar men mycket mer är det inte. Men det tar väl sin sedvanliga tid för mig att fatta. Jag gillar idén att hitta gamla kompisar från förr och få en ny kontakt med dem, men vad sjuttan ska man med akvarium till? Och alla dessa drinkar? För att inte tala om vampyrerna som biter en, vem kom på den idén liksom. Äh töntigt är vad det är (och jag vet att jag kommer få äta upp det här, ge mig nån månad så är det väl jag som sitter och pepprar folk med fiskar och drinkar…)